Afbeelding

Dag van de kleine schrijver

Algemeen

Elk jaar op 10 december wordt sinds 2009 de dag van de kleine schrijver gehouden. Het is een dag om de kleine schrijvers te eren.

Wat moeten wij ons nu voorstellen bij een kleine schrijver. Zijn het kinderen die een verhaaltje schrijven, of is het misschien iemand die schrijft en niet zo heel groot is geworden? Nee, niets van dit alles. Het zijn mensen die het leuk vinden om af en toe te schrijven, maar nooit een boek zullen uitgeven. Dit vaak doen als hobby en niet voor de inkomsten.
Op deze dag kunnen we onze waardering uitspreken over deze kleine schrijvers.
In het team van De Mooi Son en Breugel Krant zijn ook kleine schrijvers aanwezig, en hun inzet wordt zeer gewaardeerd. Samen met de fotograven zorgen zij ervoor dat er wekelijks weer een mooie uitgave op uw deurmat valt. Een uitgave met verhalen en foto's over ons dorp Son en Breugel.
Désirée, Henriette, Jan, Kristel, Ingrid, Marco, Petra,  Maar ook onze fotograven die de verhalen van de mooiste beelden voorzien Annemieke, Rob, Enrico, Reza hartelijk bedankt voor jullie inzet.
Vindt u het ook leuk om af en toe wat te schrijven en ons team van de kleine schrijvers te versterken, aarzel dan niet en neem contact met ons op via redactie@demooisonenbreugelkrant