(vlnr) Bregje en Frank van Rooij
(vlnr) Bregje en Frank van Rooij

Schoenmakerij Albert Boudewijns en Voetinstituut Penninx bundelen hun krachten

Zakelijk

Son en Breugel - Schoenmakerij Albert Boudewijns en Voetinstituut Penninx bundelen hun krachten in één pand. In samenwerking met en naast Boudewijns schoenen ontstaat er een totaal zorgconcept op gespecialiseerd voet- en schoengebied. Sinds oktober heeft Voetinstituut Penninx een nieuwe locatie geopend in het pand van Schoenmakerij Lederwaren Albert Boudewijns. Er is een breed aanbod op het gebied van totale voetzorg.

Onze podotherapeut Bregje van Rooij staat voor u klaar op maandag, dinsdag en donderdag. Zij helpt u graag verder voor een voetbehandeling of screening van de diabetische en/of reumatische voet. Ook maakt zij podotherapeutische zolen waarmee uw lichaamshouding en drukverdeling onder uw voeten verbetert kan worden en klachten aangepakt kunnen worden.

Frank van Rooij, orthopedisch schoentechnicus (kleinzoon van Lambert Boudewijns en de eerste werkervaring opgedaan bij Albert), is op woensdagochtend aanwezig voor maatschoenen, (semi)orthopedische schoenen en al uw overige schoentechnische aanpassingen. De eventuele schoentechnische aanpassingen kunnen in overleg ook bij Albert Boudewijns gerealiseerd worden.

Voor een afspraak kunt u bellen met de hoofdlocatie in Gemert, 0492-361553 of neem een kijkje op onze website www.devoetspecialist.nl voor meer informatie.
U bent van harte welkom, om onze nieuwe locatie te komen bekijken aan de Nieuwstraat 26A in Son en Breugel