Afbeelding
Foto: Pixabay.com

Plaatsing WhatsApp borden

Algemeen

Iedere inwoner kan tegenwoordig zonder enige moeite een bijdrage leveren aan het veiliger maken van de eigen leefomgeving, door deel te nemen aan een BuurtWhatsApp-groep. In Son en Breugel is dit een groot succes en er zijn inmiddels dan ook meer dan 30 WhatsApp-groepen actief.

Buurtbewoners letten samen goed op of er verdachte personen of opvallende dingen in hun buurt gebeuren en kunnen elkaar daar op deze manier razendsnel over informeren. Het blijkt dat in buurten waar een WhatsApp-groep actief is, het aantal inbraken minder is dan in buurten zonder een WhatsApp-groep. 

Borden op strategische plekken
Om het middel van buurtWhatsApp-groepen kracht bij te zetten, heeft de gemeente besloten dat er speciale 'WhatsApp-borden' door heel Son en Breugel worden geplaatst. De borden worden op strategische plekken in de wijk geplaatst, om een zo groot mogelijke dekking van het gehele WhatsApp-gebied te krijgen. De borden worden in de week van 19 februari geplaatst. De oude buurtpreventieborden zullen worden verwijderd. 

Deelnemen?
Als het gaat om buurtpreventie werkt de gemeente nauw samen met Son en Breugel Verbindt. Interesse om zelf een WhatsApp-groep te beginnen of wilt u zich aansluiten bij een bestaande groep? Stuur dan een mailtje naar info@sonenbreugelverbindt.nl. Een overzicht van de bestaande WhatsApp groepen is te vinden op www.sonenbreugelverbindt.nl. 
 

Afbeelding
Afbeelding
Algemeen 7 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 7 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 10 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 23 uur geleden Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella