Afbeelding

Samenwerking DeMooiSonenBreugelKrant en de SeniorenRaad

Algemeen

Son en Breugel - DeMooiSonenBreugelKrant en de SeniorenRaad hebben de afspraak gemaakt, dat er regelmatig berichten door de SeniorenRaad in DeMooiSonenBreugelKrant  gepubliceerd gaan worden.

Dat betekent voor u als lezer, dat u in DeMooiSonenBreugelKrant uitgebreider geïnformeerd zult gaan worden over voor senioren in ons dorp interessante zaken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan door de SeniorenRaad (eventueel gezamenlijk met andere organisaties) georganiseerde bijeenkomsten en aan commentaar op gemeentelijke aangelegenheden, die voor senioren van belang zijn. Er zijn veel onderwerpen mogelijk, zoals bijvoorbeeld wonen, veiligheid, afvalverwijdering, welzijn en zorg. Het zal niet tot tekst beperkt blijven, ook bijpassende foto's zullen geplaatst worden.

De SeniorenRaad stelt het op prijs aan te geven, dat zijn al bestaande informatieverstrekking, zoals op zijn website en in zijn publicaties in Forum, niet zal veranderen door deze nieuwe samenwerking. Mochten onze publicaties in DeMooiSonenBreugelKrant u daar aanleiding tot geven, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, bij voorkeur per e-mail: voorzitter@sonenbreugel-senioren.nl