Iete Braeken
Iete Braeken Foto: Wendy Bekkers

'Bij Iete' uit Nuenen verhuist naar Brasserie Thermae Son.

Zakelijk

Son en Breugel - Restaurant 'Bij Iete' uit Nuenen verhuist per 5 augustus naar Brasserie Thermae Son. Deze 2 succesvolle bedrijven gaan hun krachten bundelen en elkaar versterken.
Hierbij hoort natuurlijk een nieuwe naam: Brasserie 'net even anders'.


De Brasserie staat al jarenlang bekend om de gezellige sfeer en de heerlijke gerechten waarin met regelmaat streekproducten worden gebruikt. Vanaf 1 augustus wordt het vertrouwde Brasserieteam versterkt door Iete Braeken. Zij is geen onbekende in de horecawereld; Iete heeft een jarenlange ervaring als maître-sommelier in de beste restaurants van Nederland en is zelfs onderscheiden met de prestigieuze GaultMillau-award voor de Talentvolle gastvrouw van het jaar.

De in Vlaanderen geboren Iete zoekt haar inspiratie in de Vlaamse keuken. Samen met de gemoedelijke Brabantse gastvrijheid van de Brasserie staat dit garant voor een gezellige én culinaire lunch, diner of borrel. Op de nieuwe menukaart komen zowel Vlaamse- als klassieke gerechten. In de zomermaanden is het ook goed toeven op ons ruime terras.
Naast het restaurant zijn er diverse zalen. Deze bieden capaciteit voor kleine en grote gezelschappen. Een borrel, high tea, receptie, koffietafel, feestavond of een zakelijk event zoals een vergadering; bijna alles is mogelijk.
De Brasserie is maandag t/m donderdag vanaf 12.00 uur geopend en op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur. Er zijn diverse populaire fiets- en wandelroutes in de omgeving. Deze zijn bij ons op papier en in een app verkrijgbaar.

Er is ruime gratis parkeergelegenheid, een goede bereikbaarheid (eenvoudig te bereiken via de A50, afslag 8) en de prachtige omgeving van natuurgebied de Sonse Bergen, gelegen aan de Dommel.

Iete Braeken