Afbeelding
Foto: HTC Son Tennis

Jubileumjaar HTC Son Tennis in stijl afgesloten

Verenigingen

Son en Breugel - De afgelopen maanden hebben we er veelvuldig over mogen berichten, het zal u wellicht niet ontgaan zijn: HTC Son Tennis viert dit jaar het 50-jarig jubileum.

Op 26 augustus was de sportieve afsluiting van het jubileumjaar, in de vorm van het Dreamteam Masters Toernooi. Door het jaar heen werden de nodige jubileumactiviteiten georganiseerd, waarbij deelnemers een VIP-ticket (very important player) konden winnen.

Deelnemers konden op basis van verschillende criteria een ticket winnen, bijvoorbeeld omdat ze het best verkleed waren, of omdat ze toevallig onder hun lunchbordje een ticket vonden, of juist omdat ze de minste punten had behaald. Deze vips mochten gratis deelnemen aan het Dreamteam Masters Toernooi, ze werden zondag extra in het zonnetje gezet.

Natuurlijk stond dit toernooi ook open voor alle andere leden van HTC. Het was geweldig om te zien dat 75 deelnemers deelnamen, van heel jong (7 jaar) en net lid tot zeer ervaren en al bijna een halve eeuw lid. De eerste helft van de middag bestond uit een tennisclinic, waarbij de groepen werden begeleid door een all star/old star.

Op 9 banen konden de deelnemers op verschillende onderdelen punten behalen. Daarna speelden ze meerdere wedstrijden in wisselende samenstelling. In de tennishal kon het geluk beproeft worden, in een dubbelpartij met oude houten rackets of in een westrijd met een hoogtenet, waarbij de andere kant van de baan niet zichtbaar was.

Een quiz met vragen zorgde voor een verrassende wending in de einduitslag! Bij de vips won Ella Houmes een prijzenpakket plus een gratis tennisles en bij de 'gewone' deelnemers ging Diana van Stiphout er met het prijzenpakket vandoor.

Het jubileumjaar wordt op 22 september afgesloten met een spetterend en gezellig jubileumfeest!