Logo mooisonenbreugel.nl
Georgina in actie   | Fotonummer: a4b8b1
Georgina in actie (Foto: Ingezonden)
sport

Brons voor Georgina Maas

Georgina Maas is op de derde plaats geplaats geeindigd op de Brabantse Kampioenschappen. Deze kampioenschappen werden afgelopen weekend gehouden in de Molenheide te Schijndel.

Afgelopen zomer pakte Georgina het brons met haar andere pony Quinto's OBI DMC. Nu verscheen ze met haar nog zeer jonge pony Quinto's Robijn DMC in de klasse DL. Door eerst foutloos te blijven in het basis parcours, mocht ze aan de spannende barrage beginnen. Ze zette een hele snelle tijd neer en alle balken bleven liggen. Daardoor stond ze aan kop, maar kon deze snelle tijd niet vasthouden. Het verschil was enkele seconden. Maar niettemin een derde plaats van een deelnemersveld van 43 ruiters is knappe prestatie. Door op de Brabantse kampioenschappen goed te presenteren heeft Georgina zich geselecteerd voor indoor Brabant en het NK dat in maart wordt gehouden.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>