Afbeelding

SBC aan kop

Algemeen

Een matige eerste helft kende slechts een hoogte punt. Een massale aanval van SBC werd op een miraculeuze wijze door de Tivoli doelman Alex Walravens gekeerd. Na de pauze kwam SBC tot aantrekkelijk voetbal.

In de 57e minuut kwam SBC op voorsprong. Uit een voorzet van Clint van Doorn tikte Joost van Heck de 0-1 binnen. Een kwartier later werd een corner van Yurjen de Jongh door Max Vernie met het hoofd verzilverd, 0-2. Tivoli gaf zich niet gewonnen en kwam tien minuten voor tijd met de aansluitingstreffer van Mike van Dijk, 1-2.

In de slotfase kwam SBC nog goed weg toen een afstandspegel van Luc Bonnema op de doellat belandde. Door dit resultaat en de overige uitslagen gaat SBC momenteel weer aan de leiding. Sparta'25, dat niet speelde, pakt de tweede periodetitel.

Afbeelding
Algemeen 15 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 15 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 18 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella