Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c53cc1
Foto: Pixabay.com
Evenement

Doe mee met het Letterspel en win gratis entree voor de Efteling

Son en Breugel -  Vandaag start tijdens het ELE-feestweekend van vrijdag 24 en zaterdag 25 mei het LETTERSPEL. Een leuke actie van de winkeliers in het centrum van Son en Breugel waarbij heel veel mooie prijzen zijn te winnen. op zaterdag gaat de actie ook gewoon door samen met de KOFFERBAKVERKOOP in het centrum.

Redacteur: Adrie Neervoort

Win mooie prijzen met het Letterspel
In de etalages of voor het raam van verschillende ondernemers aan de Nieuwstraat, Dommelstraat, Raadshuisplein, Airbornestraat, 17 Septemberplein en Heistraat staan of hangen letters. Alle letters samen (het zijn er 58) vormen een zin. De letters hebben allen een kleur en de letters met dezelfde kleur horen uiteraard samen in één woord van de zin thuis. Een paarse D en een paarse E vormen bijvoorbeeld het woord 'De'. Een paarse D en een groene E horen niet bij elkaar en vormen dus geen woord.

Oplossing
De oplossing kan ingevuld worden op een formulier dat op vrijdag 24 mei of zaterdag 25 mei is op te halen bij één van de volgende drie winkels:
- Cafetaria Spierings vanaf 11.00 uur (Nieuwstraat 17)
- De Traverse vanaf 10.00 uur (Nieuwstraat 38)
- De Soepkom vanaf 10.00 uur (Airbornestraat 8a)


Wanneer je alle letters hebt verzameld en je de zin hebt opgelost, kun je de oplossing inleveren bij Cafetaria Spiering, De Traverse of De Soepkom voor maandag 27 mei 16.00 uur. Er staan daar speciale bakken waar je het formulier in kunt stoppen.

Prijzen
Er zijn mooie prijzen te winnen met het letterspel.
De hoofdprijs: 4 vrijkaartjes voor de Efteling (mogelijk gemaakt door de OVSB).

Daarnaast nog veel andere prijzen zoals:
- Een cadeaubon ter waarde van € 20,00 van Bloemsierkunst Le Soleil;
- Een waardebon voor een lunch voor twee personen bij De Soepkom;
- Een taart van de Jumbo;
- Vier bioscoopkaartjes voor een film naar keuze bij Bioscoop BioBest;
- Een cadeaubon ter waarde van € 20,00 van De Traverse;
- Een cadeaubon ter waarde van € 20,00 van DOTT Fashion;
- Een cadeaubon ter waarde van € 20,00 van Visage & More;
- Een dinerbon ter waarde van € 20,00 van Restaurant Kleijn Geluck;
- Cadeaubon van IJssalon De Dames.
- Krukje gemaakt van waterhyacint van De Wereldwinkel Son en Breugel
- Fles kinderbubbels van My Little Pony Gall&Gall Son en Breugel


Modekaravaan
De modekaravaan vindt plaats van 10.30 uur tot 12.30 uur. De modekaravaan gaat drie keer het dorp rond (om 10.30 uur, 11.10 uur en 11.50 uur). Hier doen vrijwel alle modewinkels in Son aan mee, evenals veel kapperszaken en visagisten. Het belooft een mooi spektakel te worden, begeleid door een rijdende DJ. Direct na de modekaravaan wordt vanaf het podium op het Kerkplein en het Raadhuisplein gestart met de ELE-rally. Om de minuut start een auto vanaf het podium.

Kofferbakverkoop
Aan de voorzijde van een aantal winkels staan auto's opgesteld of andere accessoires waarbij artikelen worden verkocht. Sommige ondernemers bieden ook lekkere hapjes aan. Op die manier sluit het centrum aan bij het rally-thema en is er voor de winkels ook veel bedrijvigheid.

Na het winkelen en puzzelen drinkt u nog een lekker drankje op het terras of binnen bij één van de tien horecazaken in het centrum van Son en Breugel. Lekker shoppen in het centrum van Son en Breugel, vertrouwd en gezellig. Centrum Son en Breugel, compleet gezellig.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>