Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 5b119d
Foto: Ingezonden
sport

Open water wedstrijd Oosterhout

Son en Breugel / Oosterhout - Het open water seizoen nadert zijn einde en de eerste van de vier Brabantse wedstrijden stond zondag 25 augustus pas op de agenda. Namens Argo hebben Leonie Habraken, Roel Janssen en Lars Diesch hieraan deelgenomen.

De officiële tijden waren bij het schrijven van dit bericht nog niet openbaar gemaakt, maar Roel heeft de 5000 meter in een tijd gezwommen die goed was voor een nieuw Argo clubrecord. Lars Diesch behaalde een derde plaats op de 1000 meter schoolslag. Leonie zwom in het voorste groepje mee op de 1000 meter vrije slag maar viel net buiten het podium.

Roel wist met een goede eindsprint nog net Lars van zich af te houden en eindigde als derde op de 2000 meter schoolslag. Goed resultaat voor de Argo zwemmers, op naar de volgende twee Brabant wedstrijden komend weekend in Oss (zaterdag) en Vught (zondag).

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>