Logo mooisonenbreugel.nl
Vader, zoon en (klein-)kinderen Raaijmakers   | Fotonummer: 0a9b44
Vader, zoon en (klein-)kinderen Raaijmakers (Foto: Wil Feijen)
sport

ACR Breugels Open Dubbel toernooi – zonnig en druk

Son en Breugel - De voorbereidingen voor een nieuwe editie zijn al maanden geleden gestart. Op 14 september was het dan eindelijk zover, de start van het nog jaarlijks groeiende en een van de grootste tennistoernooien van Son en Breugel 'Het Breugels Open Dubbeltoernooi'. Ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door Auto Centrum Raaijmakers (ACR) als hoofdsponsor.

Tot en met 22 september kon er door spelers en publiek genoten worden van tennis op vele niveaus. Na de wedstrijden werd er volop op het terras geëvalueerd, hoe goed het was, waar het mis is gegaan en wellicht beter had gekund. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

De 369 spelers van meer dan 25 tennisverenigingen uit de wijde omgeving hebben in totaal 266 wedstrijden gespeeld. Het toernooi kende zijn climax op de laatste zondag, waar de finales gespeeld werden onder een stralende zon. Teleurstelling en vreugde wisselden elkaar op de baan af. Als pleister op de wonden, ook als je niet gewonnen had op de baan, maakte je kans om bij de loterij mooie prijzen te winnen. Van een Dunlop tennisracket tot dinerbonnen van verschillende restaurants zoals La Dolce Vita, Mykonos en Rozèr en vele andere prijzen.

Het tennispark van TV Pieter Brueghel is in de maanden juli/augustus volledig vernieuwd. De wedstrijden werden gespeeld op nieuwe Smashcourt banen, voor sommigen nog even wennen, maar over het algemeen werd de nieuwe ondergrond erg positief ontvangen. De komende maanden worden de laatste puntjes op de i gezet bij de afronding van de vernieuwingen op het park. Kom gerust kijken naar het resultaat.

Een mooie gelegenheid hiervoor is het aanstaande Dorpstoernooi waaraan alle senior leden van een van de Son en Breugelse tennisverenigingen kunnen deelnemen. Het toernooi wordt gespeeld van 19 tot en met 25 oktober, inschrijven kan tot en met 13 oktober.

Meer informatie is te vinden op www.tvpieterbrueghel.nl.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>