Afbeelding
Foto: Ingezonden

Winter Wandeling en muzikale kerstmiddag

Algemeen Kerst

Son en Breugel - Na het grandioze succes in 2018 houdt Boerderij Krakenburg dit jaar op zondag 22 december weer een Winter Wandeling rond de boerderij. Tijdens de wandelroute worden de scenes van het kerstverhaal uitgebeeld door de deelnemers van de dagbesteding.

Aansluitend aan de Winter Wandeling is er gelegenheid om even uit te puffen van de route in de Herberg én op het winterterras op de boerderij. Met optredens van Blaaskapel De Wettertetters uit Nederwetten, Muziekvereniging De Allegretto's uit Eerde en Blaaskapel Wa'n Klank uit Son en Breugel belooft dit een gezellige middag te worden.

Praktische informatie
De wandelroute duurt ongeveer een uur. De route gaat over onverharde paden, trek schoeisel aan dat vies mag worden en zorg voor warme kleding. De routeboekjes zijn verkrijgbaar tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Tussen 11.00 uur en 13.00 uur wordt het kerstverhaal uitgebeeld, daarna zijn de spelers van het kerstverhaal aanwezig in de Herberg. Wandel je niet mee? Je bent van harte welkom in de Herberg en op het Winterterras. De koffie en glühwein staan klaar.

Voor informatie neem contact op via info@krakenburg.nl.

De Bloaskaken tijdens de Winter Wandeling (archieffoto 2018)