Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 0cea99
Foto: Freepik.com

Cijfers opnieuw licht gestegen

Son en Breugel / Landelijk – Er zijn 11.627 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) volgens de cijfers van woensdag 20 mei, dit is een stijging van 14 patiënten in de afgelopen 24 uur. Het aantal overleden patiënten is met 33 gestegen het afgelopen etmaal, een hele lichte stijging ten opzichte van dinsdag. In totaal zijn er nu 5748 patiënten overleden aan het coronavirus. De gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Er zijn 198 positief geteste personen de afgelopen 24 uur bijgekomen, dat zijn 90 meer dan dinsdag. Tot nu toe zijn er 44.447 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen zoals gemeld.

Ook vandaag is het aantal inwoners uit Son en Breugel dat is opgenomen in het ziekenhuis volgens het RIVM stabiel gebleven met 31 personen.

Overzicht RIVM.nl

Bron: RIVM

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>