Afbeelding
Foto: Annie Maessen

HOi-huis opent 1 juli weer haar deuren

Algemeen

Son en Breugel - Het HOi-huis in Son en Breugel hoopt na overleg met wethouder Jos de Bruin op 1 juli weer haar deuren te kunnen openen. Eerder had het bestuur in goed overleg al besloten om de deuren tijdelijk te sluiten. De tijdelijk sluiting had natuurlijk alles te maken met het coronavirus en de mogelijke gezondheidsrisico’s die gebruikers en bezoekers daarbij zouden lopen.

Natuurlijk geldt er vanaf 1 juli een protocol bij het HOi-huis waar gebruikers en bezoekers zich aan moeten houden, laat voorzitter Frist Helders weten. Het protocol zal gelijk zijn aan de geldende maatregelen tegen het coronavirus. Waarbij intern aanpassingen zijn gedaan om volgens deze regels gebruik te maken van de ruimtes, machines en materialen.

Alle leden hebben inmiddels via mail een informatiebrief ontvangen. Degene die geen mailadres hebben, ontvangen de informatie per post. Frits is erg blij dat het HOi-huis weer zijn functie kan vervullen waarvoor het bedoeld is. Hij gaat ervan uit dat bezoekers en gebruikers zich houden aan de maatregelen, zodat zij hun gezondheid en die van anderen niet in gevaar brengen.