Muziekschool Music Dock
Muziekschool Music Dock Foto: Eva Wiselius

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Behalve de deuren van de scholen, zijn ook de deuren van Muziekschool Music Dock weer open gegaan voor jong en oud(er). Voor muzieklessen, musicallessen, zang- en spellessen, en diverse korte cursussen en workshops. Groepslessen zijn er al voor kinderen vanaf 1 jaar.

De subsidie voor de muzieklessen is tevens weer mogelijk. De gemeente vergoedt vijftig procent van de muzieklessen en heeft dit jaar een maximumbedrag van 402 euro per kind beschikbaar gesteld. De docenten zijn blij dat ze alle leerlingen weer live mogen ontvangen, al blijft de mogelijkheid om online les te volgen natuurlijk bestaan. Met name als er gezondheidsklachten zijn of als men het risico nog niet aandurft om de deur uit te gaan. In de muziekschool zijn de lesruimtes en de gezellige ontvangst aangepast volgens de richtlijnen van de RIVM, zodat ze met een gerust hart kunnen zeggen dat je veilig bij hun binnen kunt komen.

Naast de muzikale lessen gaat Music Dock zich nog meer richten op de persoon achter het instrument en bij de zangers natuurlijk de persoon die het instrument ís. Hier werd in het verleden al veel aandacht aan geschonken, maar sinds eigenaresse Eva Wiselius zich heeft verdiept in het vak van Kindercoach, kan hier indien gewenst nog meer aandacht aan worden besteed.

Het doel van Music Dock is nog altijd om zo veel mogelijk mensen een fijne, gezellige én veilige plek te bieden om aangestoken te worden met het muziekvirus, je talenten te ontdekken en te ontwikkelen en andere muziekliefhebbers te ontmoeten.

Wil je een keer kennismaken met een van de docenten, of een gesprek om te kijken of coaching voor jou (of voor je kind) waardevol kan zijn? Neem gerust eens contact op met Eva via musicdock@hotmail.com of bel 06-49112751. De meeste informatie is ook te vinden op www.musicdock.nl en ook de Facebookpagina wordt up-to-date gehouden. Graag tot ziens aan de Kanaaldijk Zuid 3a in Son en Breugel.