Afbeelding
Foto: Ingezonden

Tafeltenniscompetitie gaat weer beginnen

Algemeen sport

Son en Breugel - De tafeltennissers van TTV Son en Breugel gaan deze week weer beginnen aan de Najaarscompetitie van de NTTB. Ook in deze coronatijd is het gelukt een volwaardig team te formeren.

Het team bestaat uit James Geraerts, John de Jong, Eric van de Hurk, André van de Wal en Joop Bakker. Helaas waren er door allerlei oorzaken niet voldoende personen om een tweede team samen te stellen. Zo is ook Herman Simons na 55 jaar gestopt met het spelen in de NTTB-competitie.

In de afgelopen voorjaarscompetitie, die door het coronavirus abrupt moest worden afgebroken, had het eerste team van TTV Son en Breugel in de derde klas slechts 8 punten behaald uit vier wedstrijden. Hoewel er geen degradatie was, werd toch besloten een klasse lager te gaan spelen. Het team start 16 september in de vierde klas F tegen TTCV Van Herwaarden-6 en speelt verder tegen JCV, Veldhoven, Never Despair en Taverbo. Gezien de kwaliteiten die dit team in zich heeft zijn de verwachtingen hooggespannen.

Naast de competitiespelers zijn ook de recreanten weer van harte welkom. Elke maandagavond van 19.45 tot ongeveer 22.30 uur is er in de tennishal van HTC Son Tennis op baan 1 voldoende ruimte om veilig te tafeltennissen. Natuurlijk worden daarbij het RIVM-protocol en de ‘Aanvullingen voor de tafeltennissport op het protocol Verantwoord sporten van NOC-NSF’ in acht genomen.

Kom dus gerust naar de Rooijseweg 7 in Son voor een partijtje tafeltennis. Vooral in deze coronatijd is sporten en bewegen uiterst belangrijk. Nadere inlichtingen bij Herman Simons, nlherman65@gmail.com en www.ttv-sonenbreugel.nl.

Afbeelding
Algemeen 8 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 8 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 11 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen gisteren Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella