Logo mooisonenbreugel.nl
<p>Zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd (archieffoto)</p>   | Fotonummer: cb3b73

Zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd (archieffoto)

(

Foto: Ingezonden

)
sport

Zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd

Son en Breugel - In de sporthal De Landing wordt op vrijdag 23 oktober, de vrijdag van de herfstvakantie een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Deelname is gratis. Het ochtendtoernooi is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. 

Afhankelijk van de inschrijvingen zal er een indeling worden gemaakt door de organisatie. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen en bijvoorbeeld de wachttijd tussen de wedstrijden. Toeschouwers zijn niet toegestaan.

Inschrijving
Klik hier om je in te schrijven, inschrijven kan tot 19 oktober.Vermeld hierin je naam, leeftijd en telefoonnummer. Wees er snel bij want vol=vol. Tijdsindicatie voetbaltoernooi van 08:30 – 13:00 uur.

Hulp nodig
Voor het ochtendtoernooi heeft elk team een begeleider nodig. Hiervoor is de organisatie opzoek naar ouders die een team willen coachen. Je wordt uiteraard gekoppeld aan het team waar je kind in speelt. Aanmelden kan via hetzelfde mailadres. Ook zijn ze op zoek naar scheidsrechters.

Zijn er vragen, neem dan gerust contact met de organisatie op via bovenstaand e-mailadres. De organisatie heeft er zin in om een weer een geweldige dag van te maken.

Meer berichten