Diner carnavalesk in La Sonnerie (archieffoto)
Diner carnavalesk in La Sonnerie (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Make-Away diner - Diner carnavalesk

Algemeen carnaval

Son en Breugel - In combinatie met CV De Krutjesrapers houdt La Sonnerie al jaren een ‘Diner carnavalesk’ in de Kapelzaal; een gezellige avond met lekker eten en carnavalesk entertainment. Door de RIVM-richtlijnen is dat momenteel helaas niet mogelijk.

Als alternatief daarop komt La Sonnerie met een carnavalesk Make-Away Diner, waarbij al het tijdrovende kookwerk al door keukenteam van La Sonnerie is voorbereid. De Raad van Elf komt op zaterdagmiddag 13 februari tussen 15.00 uur en 17.00 uur bij u aan de deur om het menu te brengen, waarna uzelf thuis de puntjes op de spreekwoordelijke ‘I’ kunt zetten.

Diner carnavalesk menu:
Amuse ‘La Sonnerie’
Scampi met dumpling en soja sesam dressing
Heldere bouillon met confetti groenten
Parelhoenrolletje met spek, kruiden en citroenrijst
Perendessert met sponge cake van mint

De prijs van dit viergangen afhaalmenu plus amuse bedraagt slechts 44,44 per persoon. Vinoloog Sommelier Marianne van den Hurk heeft er mooie passende wijn bij geselecteerd die u kunt bestellen à 19,50 euro per fles.

Entertainment
Ook voor het carnavaleske entertainment heeft La Sonnerie een alternatief; bij het bestellen van het menu krijgt u de link van de online streaming, waarbij verrassende artiesten voor de carnavaleske invulling zorgen.

Wilt u op zondag 14 februari thuis van het menu van La Sonnerie genieten? Reserveer snel om zeker te zijn van een heerlijke maaltijd bij u thuis door een e-mail te sturen waarin u het aantal personen vermeld naar info@sonnerie.nl. Helaas kan er, omdat het een eenmalig evenement is, geen rekening worden gehouden met uitzonderingen.