Afbeelding
Foto: ©Janssen Kerres
Ingezonden

Janssen Kerres start Nissan vestiging in Nuenen

Algemeen zakelijk

Son en Breugel / Nuenen - “Het Nissan dealerschap in Nuenen: een mooie toevoeging!” aldus Peter Hommes, verkoopmanager van Janssen Kerres Nuenen. Sinds 1 december heeft Janssen Kerres het Nissan dealerschap voor Eindhoven en omstreken overgenomen van Driessen Nissan. Naast Nissan heeft de vestiging in Nuenen ook de merken Renault, Dacia en Peugeot in het assortiment.

Het pand is een Nissan make-over ondergaan en ook alle nieuwe Nissan modellen staan te schitteren in de showroom aan de Kruisstraat in Nuenen. Dit is niet de eerste Nissan vestiging van Janssen Kerres. Janssen Kerres is al 20 jaar officieel Nissan dealer, met vestigingen in Maastricht, Heerlen, Sittard, Venlo en Helmond. Uiteraard kunnen klanten niet alleen terecht in Nuenen voor de aankoop van een nieuwe Nissan. “Klanten kunnen bij ons ook terecht voor een occasion én voor alle onderhoud en reparatiewerkzaamheden, ongeacht welk merk auto”.

Nieuwe ontwikkelingen
Het Nissan dealerschap is een aanwinst voor de Nuenense locatie. In de vestiging werden al de merken Renault, Peugeot en Dacia verkocht. Met Nissan erbij, laat Janssen Kerres zien dat ze streven naar nieuwe ontwikkelingen. Het personeel is ook blij dat ze de stap hebben kunnen zetten om het bedrijf verder te laten groeien en ontwikkelen “Voor de toekomst hopen we een trouwe en loyale groep Nissan klanten te mogen ontvangen en hen de service bieden waar wij voor staan.”

Nog meer uitbreiding
Maar daar stopt het niet. In 2021 zal een nieuwe Janssen Kerres vestiging in Veldhoven worden geopend. Peter: “We willen ons rayon vergroten en Veldhoven is daar een belangrijk onderdeel van. We willen zoveel mogelijk mensen van dienst kunnen zijn en vinden het belangrijk dat we een goede bereikbaarheid creëren.”

Familiebedrijf

Autobedrijf J. Janssen bestaat al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw en werd opgericht door de heer Janssen. In 2014 voegde het bedrijf zich samen met Autobedrijf Kerres, ook een familiebedrijf, dat met name actief was in Limburg. Zo ontstond uit twee fuserende bedrijven één groot familiebedrijf, dat zes automerken voert en ondertussen vestigingen heeft in geheel Zuid-Nederland tot en met Oost-Brabant. “We zijn groot geworden, maar dat betekent niet dat we veranderd zijn. We blijven trouw aan onze missie om altijd klaar te staan voor onze particuliere- en zakelijke klant. De huiselijke, gemoedelijke en persoonlijke sfeer is hetzelfde gebleven.”