Afbeelding
Foto: SBC Lars van de Ven

Blijf in beweging: de eerste kilometers en bijdragen zijn binnen

Algemeen sport

Son en Breugel - De eerste 579 kilometers zitten erop en de eerste donaties zijn ook al binnen! Inmiddels hebben dertig mensen zich, alleen of samen met familieleden aangemeld. Afgelopen weekend zijn er serieuze afstanden gelopen, tot en met twee halve marathons, behoorlijke afstanden gefietst en flink gewandeld.

Ook de bijdragen komen op gang, de afgelopen week is er 360 euro ingezameld. Gekeken naar het mooie weer van de komende tijd, kan het niet anders dan dat het aantal deelnemers, kilometers en sponsors snel zal toenemen.

De actie nogmaals in het kort
Voetbalvereniging SBC wil haar leden én hun families stimuleren en uitdagen om in beweging te blijven, nu er niet of nauwelijks gesport kan worden. Hiermee worden drie doelen bereikt:
1. Blijven bewegen om zelf fit te worden en te blijven, zodat als het weer kan, fit en gemotiveerd het veld opgegaan kan worden
2. In beweging blijven voor SBC. Ook dit jaar loopt SBC door de gedwongen sluiting tijdens de coronacrisis substantiële inkomsten mis.
3. En, in beweging komen voor anderen in Son en Breugel, voor de Emiliusschool.

Deelnemers (SBC leden, werknemers van de Emiliusschool en hun familieleden) is gevraagd in de periode tot Koningsdag te wandelen, te hardlopen of te fietsen. Uiteraard op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Zij mogen zich aanmelden via Strava en tegelijkertijd hun bekenden benaderen om zich te laten sponsoren via Go Fund Me. De helft van de opbrengst komt ten goede van SBC, de andere helft ten goede aan de Emiliusschool.

Aanmelden om deel te nemen aan de actie kan! Scan de Strava QR code en meld je aan.

Draagt u de actie een warm hart toe en wilt u enkel donatie doen? Dat kan uiteraard ook. Scan hiervoor de Go Fund Me QR code. Heeft u vragen, stuur dan een mail naar info@vvsbc.nl.

QR-code: Go Fund Me
QR-code Strava