Overzicht aantal kilometers en bedragen
Overzicht aantal kilometers en bedragen Foto: MooiSonenBreugel

Aantal kilometers en bedragen lopen op

Algemeen sport

Son en Breugel - Deze week zijn er wat minder kilometers gemaakt ten opzichte van de eerste weken, vermoedelijk door het slechte weer van de afgelopen week. In totaal zijn er afgelopen 393 kilometers, gewandeld, gefietst en hardgelopen. Daarmee komt het totaal op 2252 kilometer.

Het aantal deelnemers is wat gegroeid de afgelopen week, maar wij blijven uiteraard op zoek naar meer actieve deelnemers. Dus mocht u geïnteresseerd zijn om lekker actief bezig te zijn voor u zelf en het goede doel, dit is uw kans. Het is laagdrempelig en dus voor iedereen toegankelijk.

Ook deze week hebben we weer de nodige sponsorbedragen zien binnenkomen, het ingezamelde bedrag staat inmiddels €565,00.

Deelnemers (SBC leden, werknemers van de Emiliusschool en hun familieleden) is gevraagd in de periode tot Koningsdag wandelen, hardlopen of fietsen. Uiteraard op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Zij mogen zich aanmelden via Strava en tegelijkertijd hun bekenden benaderen om te laten via Go Fund Me. De helft van de opbrengst komt ten goede van SBC, de andere helft ten goede van de Emiliusschool.

Aanmelden om deel te nemen aan de actie kan! Scan de Strava QR code en meld je aan. Draagt u de actie een warm hart toe en wilt u enkel donatie doen? Dat kan uiteraard ook. Scan hiervoor de Go Fund Me QR code. Heeft u nog vragen, stuur dan een mail naar info@vvsbc.nl.

QR-code Go Fund Me
QR-Code Strava