Afbeelding
Foto: Lazy Sonnie Afternoon

Live & online, internationaal en smaakt naar meer

Algemeen Muziek

Son en Breugel - La Sonnerie en Lazy Sonnie Afternoon bieden op zaterdag 27 maart van 20.00 uur tot 22.30 uur iedereen de mogelijkheid deel te nemen aan een smakelijke internationale muzikale avond.

De eigen huisband Caponata zal live optreden. Daarnaast zullen Chris Ronald (Canada), Jeffrey Halford (USA), Guy Verlinde (Belgie) en Annie Keating (USA) live in de uitzending aanwezig zijn en een aantal nummers ten gehore brengen.

Het muzikale deel wordt afgewisseld met een wijn/spijscombinatie met vijf hele mooie wijnen geselecteerd door vinoloog/sommelier Marianne van den Hurk en vijf heerlijke hapjes van chef-kok Hans van de Loo en zijn keukenteam.

Heb je ook zin om te wijnen en te deinen? De livestream is vrij toegankelijk voor iedereen op live.foolenaudio.nl. Om van de wijnen en spijzen mee te kunnen genieten kan er een box worden besteld bij La Sonnerie met vijf prachtige wijnen plus vijf bijpassende (culinaire) hapjes voor twee personen voor slechts 39,50 euro, inclusief de link naar de livestream.

Reserveren? Mail naar info@sonnerie.nl of bel naar 0499-460222. De wijnen en hapjes kunt u zaterdag 27 maart gedurende de dag bij La Sonnerie afhalen of laten bezorgen. Voor meer informatie kijk je op www.sonnerie.nl/agenda of www.lazysonnieafternoon.nl.