Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Paaswandeling met La Sonnerie

Algemeen

Son en Breugel - Door het grote succes van de voorgaande wandelingen houdt La Sonnerie in het paasweekend (zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 april) wederom een gezellige wandeltocht. Ook deze keer heeft La Sonnerie een prachtige wandelroute laten maken waarbij u langs mooie plekjes van Son en Breugel wordt geleid.

U start de wandeling bij La Sonnerie op het door u gewenste tijdstip met een koffie to go en een lekker mini-appelgebakje. Vervolgens krijgt ieder van u een goed gevuld rugzakje mee met daarin een briochebroodje carpaccio, koffiebroodje, hangop met bessen, Griekse couscoussalade, wrap met huisgemaakte kip, een verse jus d’orange en paaseitjes. Als afsluiting van uw wandeling wordt bij La Sonnerie een aspergesoepje en een drankje geserveerd. Deze Stop & Go is bemand van 12.00 – 17.00 uur. Uw rugzakje wordt tevens weer gevuld met een heerlijk borrelpakket voor thuis.

U schrijft zich vooraf in bij de receptie van La Sonnerie, en u geeft dan meteen door op welke dag u wilt gaat wandelen. Omdat er gebruik gemaakt wordt van bestaande wandelknooppunten is het eenvoudig om, indien gewenst, deze route naar eigen inzicht in te korten.

Met hoeveel personen u tegelijk kunt wandelen, is afhankelijk van de dan geldende RIVM-richtlijnen. De kosten voor deelname aan deze wandeltocht bedragen 32,50 euro per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar is een speciaal kinderarrangement van 9,50 euro. Inschrijven via e-email: info@sonnerie.nl of telefonisch via 0499-460222.