De tekening is te downloaden op www.luckyduckrace.nl
De tekening is te downloaden op www.luckyduckrace.nl Foto: ©Lucky Duck Race

Mooie prijzen te winnen bij loterij Lucky Duck Race

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Dit jaar zwemmen er geen gele eendjes in de Dommel, die gekoppeld zijn aan de verkochte loten van de Lucky Duck Race. In plaats hiervan heeft de Lions Club besloten dat uit alle verkochte loten een trekking plaatsvindt die wordt verricht op 24 april door notaris Heleen Vaarten. Alle loten die vorig jaar én dit jaar verkocht zijn, dingen mee naar mooie prijzen.

Redacteur: Emmy Grit

Maar dat is nog niet alles: dit jaar wordt er wederom een ‘eendentelwedstrijd’ gehouden. De Lions Club heeft twee grote vazen in de etalage van ’t Sons Bakhuys neergezet die gevuld zijn met gekleurde eendjes. Raad het juiste aantal en je maakt kans op leuke prijzen. In de winkel ligt een formulier waarop je je gegevens kunt noteren, en dat kun je dan deponeren in de daarvoor bestemde bus.

Kleurwedstrijd
Dit jaar wordt er ook weer een kleurwedstrijd gehouden. De kleurplaat is te vinden op www.luckyduckrace.nl onder de knop ‘kleurplaat’. Print de kleurplaat uit, kleur de tekening in, scan de kleurplaat en mail deze vervolgens naar info@luckyduckrace.nl. Tot uiterlijk maandag 19 april kunnen de tekeningen via mail ingestuurd worden. De drie mooiste kleurplaten maken kans op een leuk prijsje, waaronder een karikatuur-tekening van onze enige echte tekenaar Sandor Paulus.

Loten kopen
Wil je nog meedoen met de loterij? Er zijn nog een aantal loten te koop. De helft van elk lot, ter waarde van drie euro, komt ten goede van de clubkas van de verkopende verenigingen; dit jaar zijn dat het HOi-Huis, korfbalvereniging De Corridor, show- en dansvereniging Avanti, buurtvereniging Orionlaan, De Zonnebloem afdeling Son en Breugel, Bijna Thuis Huis Madelief, stichting Goud voor Oud, stichting MeeDoen Werkt, harmonie PHEV, volleybalclub Pieter Brueghel, buurtvereniging Gehurterbij en stichting Sun in Ghana. De loten zijn tevens verkrijgbaar bij boek- en kantoorhandel De Traverse, Duncan Bloemstylist, dierenarts Rob Peeters en digitaal via info@luckyduckrace.nl.

Vier goede doelen
De Zonnebloem afdeling Son en Breugel, Bijna Thuis Huis MadeLief Son en Breugel, stichting Sun in Ghana en stichting Kindervakantie(spel)weken Son en Breugel zijn de vier goede doelen die de Lions Club met de Lucky Duck Race steunt.

Kijk voor meer informatie op www.luckyduckrace.nl.