Splinter Chabot
Splinter Chabot Foto: ©Bibliotheek Dommeldal

Schrijversbezoek Splinter Chabot bij Literair Café Dommeldal

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel / regio - Na de eerdere succesvolle edities vindt zondag 28 april van 15.00 – 17.00 uur een online, live schrijversbezoek met Splinter Chabot plaats, georganiseerd door Literair Café Dommeldal. Chabot wordt deze middag geïnterviewd door Mark van der Linden.

Dit schrijversbezoek is een live webinar, dat je dus thuis vanachter je laptop kunt volgen. Op zondagmiddag 18 april, van 14.00 tot 16.00 uur, geeft Splinter Chabot een lezing. Na een korte pauze is er van 16.15 tot 17.00 uur uitgebreid de gelegenheid om via de chatfunctie van het webinarprogramma vragen te stellen aan de auteur, die direct beantwoord worden.

Splinter Chabot
Splinter Chabot is programmamaker en politiek expert maar ook een rasoptimist en allemansvriend. In 2020 verscheen zijn eerste boek ‘ConfettiRegen’ over de vrijheid van het individu. Dit boek zal verfilmd worden door film- en documentairemaker Michiel van Erp.

Aanmelden
Via www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten kun je je aanmelden. Voor de leden van het Literair Café Dommeldal is het webinar gratis te volgen, maar wel na aanmelding. Niet-leden van het Literair Café die het webinar ook graag willen bijwonen, betalen € 10,00 (jongeren tot 18 jaar: € 2,50) en dienen zich ook eerst aan te melden via de bovenstaande link. Het publiek ontvangt na het aanmelden op de bovenstaande website, voorafgaand aan het live schrijversbezoek een e-mail waarmee men kan inloggen. Vervolgens kan het publiek meekijken en vragen stellen.