Sportieve acties tijdens Beach Event Son in 2019 (archieffoto)
Sportieve acties tijdens Beach Event Son in 2019 (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Beach Event Son slaat nog een jaar over

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Na een lange periode van onzekerheid heeft de organisatie van Beach Event Son besloten om dit jaar geen evenement te organiseren. De organisatie staat en gaat voor een gezellig en kwalitatief hoogwaardig Beach Event Son waar iedereen uit Son en Breugel en omstreken welkom is.

Vanwege de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de onzekerheid omtrent het ‘openingsplan’, met waarschijnlijk de bijkomende test- en/of vaccinatieplicht is de verwachting dat er deze zomer geen vrij toegankelijk evenement te organiseren is. Met name het moment waarop de huidige maatregelen eindigen, is voor de organisatie op dit moment te onzeker en onduidelijk.

Vanwege de voorbereidingstijd, vergunningsaanvraag en alle bijkomende kosten heeft de organisatie, met pijn in hun hart, besloten om Beach Event Son niet door te laten gaan in 2021. De ideeën en plannen voor de toekomst blijven nog even op de plank liggen; de organisatie hoopt jullie ‘op enig moment’ weer te kunnen verwelkomen op Beach Event Son.