Aandacht voor de loterij
Aandacht voor de loterij Foto: Jaap de Groot

Stichting Alpe d’HuZes houdt loterij

Algemeen Goede Doelen

Son en Breugel - Stichting Alpe d’HuZes staat voor een beter leven met kanker voor patiënten en naasten. Er is veel geld nodig om het onderzoek naar kanker te financieren, zodat kanker chronisch wordt in plaats van doodsoorzaak 1 zoals het nu is. Als gevolg van Covid-19 heeft de stichting haar jaarlijkse ‘life changing fundraising evenement niet kunnen organiseren in 2020 en ook dit jaar zal het evenement niet kunnen plaatsvinden.

Dankzij alle deelnemers aan Alpe d’HuZes is de afgelopen vijftien jaar meer dan 175 miljoen euro besteed aan kankeronderzoek. In 2019 werd door de deelnemers nog 13,2 miljoen euro aan donaties opgehaald, in 2020 nog maar 7,3 miljoen euro en tot nu toe staat de teller op slechts 700.000 euro. Geen donaties betekent geen/minder onderzoek naar kanker. Onderzoek naar kanker heeft al veel resultaten opgeleverd, maar de weg naar een chronische ziekte is nog lang.

Het onderzoek moet doorgaan, vertragen is geen optie. Opgeven is geen optie. Help de deelnemers/stichting Alpe d’HuZes om het tij te keren en noodzakelijk onderzoek mogelijk te maken. Je kunt op verschillende manieren helpen: koop loten voor de loterij bij stichting Alpe d’HuZes, waarbij natuurlijk mooie prijzen te winnen zijn, maar de echte prijs is dat 100% van de opbrengst van de verkochte loten naar kankeronderzoek gaat en/of doneer via www.opgevenisgeenoptie.nl. Je levert hiermee een bijdrage aan iedereen die (in)direct door deze vreselijke ziekte geraakt is/wordt.

Loten zijn te koop via https://bit.ly/Ad6-loterij of via de QR-code. Meer informatie over deze loterij kun je vinden op www.1lot.nl. Met elkaar krijgen we dit voor elkaar, samen komen we verder.

De trekking wordt gehouden op 3 juni; de dag dat Alpe d’HuZes in Frankrijk zou plaatsvinden.

Afbeelding