Breugels Festijn 2019 (archieffoto)
Breugels Festijn 2019 (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Breugels Festijn gaat ook dit jaar niet door

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Ook dit jaar zijn, en worden, veel evenementen door corona voor een tweede keer afgelast, zo ook het Breugels Festijn. Normaal gesproken wordt het Breugels Festijn in het derde weekend van september gevierd. Het bestuur kan niet koersen op de steeds wijzigende regels en daarom hebben ze besloten om ook dit jaar het Breugels Festijn niet door te laten gaan.

Het bestuur wil al hun sponsoren alle goeds wensen. Zij dragen het Breugels Festijn altijd een warm hart toe om het evenement weer van de grond te krijgen en dat waardeert het bestuur enorm. Uiteindelijk ‘moeten we het samen doen’, zoals het telkens weer op het hart wordt gedrukt, dat geldt voor corona maar ook voor alle prachtige evenementen in het mooie Son en Breugel.

Het bestuur wenst eenieder een fijne vakantie voor zover de regelgeving dat toelaat en hopelijk kan het Breugels Festijn in september 2022 wel doorgang vinden.

Vooralsnog gaat de Brueghelse Rommeldag wel door op zondag 19 september. De Brueghelse Rommeldag en Breugels Festijn zijn twee losstaande evenementen die naast elkaar worden georganiseerd. Martony Gevers, uitbater van De Bongerd: “De vergunning is binnen en de kraamverhuur is begonnen. Uiteraard houden we rekening met de geldende RIVM-maatregelen.”