Afbeelding
Foto: ©Zonnebloem afd. Son en Breugel

Gasten en vrijwilligers genieten tijdens eerste bijeenkomst

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - De eerste bijeenkomsten van de Zonnebloem afd. Son en Breugel sinds februari 2020 werden dinsdag 20 juli en donderdag 22 juli gehouden. Buiten op het terras van La Sonnerie werden de Zonnebloemgasten en vrijwilligers verwacht voor een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie of thee met vlaai en later nog een drankje naar keuze.

Nog in twee gedeelten in verband met de coronamaatregelen, en voor twee uurtjes. Dat maakte voor de aanwezigen niet uit; iedereen was blij dat het weer kon en dat het weer mocht. Het weerzien tussen de zonnebloemgasten en vrijwilligers was hartverwarmend. Maar ook bij het personeel van La Sonnerie waren er blije gezichten.

Het weer liet zich ook van zijn beste kant zien: het zonnetje scheen deze beide middagen volop. Er werd gezellig gepraat tussen de gasten en ook tussen de vrijwilligers, want er was genoeg bij te praten na elkaar zo lang niet gezien en gesproken te hebben.

De activiteitencommissie had mentalist Jos Schings uitgenodigd. Hij kwam bij de mensen langs aan de tafel en liet ze keer op keer verbazen met zijn indrukwekkende trucs. “Daar zal nog lang over ‘nagepraktisseerd’, worden”, zoals een gast het mooi verwoordde. Maar zeer zeker ook over het gezellige samenzijn wat heel veel betekend heeft voor de Zonnebloemgasten.

Afbeelding
Algemeen 9 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 9 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 12 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen gisteren Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella