V.l.n.r. Eline, Bram, Nick, Betty en Giel
V.l.n.r. Eline, Bram, Nick, Betty en Giel Foto: Giti Entezami

Nieuwe outfits en speciale trainingsmaterialen voor G-team SBC

Algemeen sport

Son en Breugel - Enkele maanden geleden hebben Eline van Erp en haar vader Giel een subsidieaanvraag ingediend voor het G-team van SBC, nadat zij in contact waren gekomen met Betty Schelle van stichting De Zwaluwen Jeugd Actie. De subsidieaanvraag werd door de stichting gehonoreerd en werd vrijdag 10 september symbolisch overhandigd. De cheque ter waarde van 7.500 euro wordt besteed aan nieuwe outfits en speciale trainingsmaterialen.

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Giti Entezami

Giel: “Behalve de ontvangen subsidie mag een groot deel van de trainers een speciale KNVB-cursus volgen die gericht is op het trainen en begeleiden van G-spelers. Mede door deze extra financiële tegemoetkoming kan de sociale beleving van de spelers een extra boost gegeven worden.” Onder toeziend oog van voetballers van het G-team van SBC namen Bram Rooijackers, Nick Bolk, Eline en Giel de cheque in ontvangst uit handen van Betty Schelle van stichting De Zwaluwen Jeugd Actie. 

Deze stichting heeft als doel dat iedereen moet kunnen genieten van voetbal, óók kinderen met een beperking. Zij zetten zich hier dan ook met hart en ziel voor in en steunen het aangepaste voetbal van de KNVB en realiseren projecten voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Een deel van de opbrengst van de Zwaluwen Jeugd Actie is beschikbaar voor wetenschappelijk onderzoek en zij steunen het Prinses Beatrix Spierfonds en Spieren voor Spieren die onderzoek doen naar de oorzaak en behandeling van spierziekten.

Afbeelding
Algemeen 7 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 7 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 10 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 23 uur geleden Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella