Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Bestuur De Krutjesrapers kijkt uit naar veilig en uitbundig carnaval in 2022

Algemeen Carnaval

Son en Breugel – Het bestuur van carnavalsvereniging De Krutjesrapers heeft goed nieuws voor het aankomende carnavalsseizoen. Doordat de rijksoverheid een aantal versoepelingen op 14 september heeft aangekondigd, is het mogelijk om met de nu geldende maatregelen de carnavalsactiviteiten grotendeels mogelijk te maken.

Op basis van overwegingen op haalbaarheid van het reguliere programma, verantwoordelijkheid en bereidheid van de vrijwilligers, financiën, mogelijkheden binnen de dan geldende maatregelen en vooral op het beschermen van de vrijwilligers en bezoekers voor de risico’s en gevolgen van mogelijke besmettingen, heeft het bestuur unaniem besloten om te gaan beginnen aan de voorbereidingen voor het komende carnavalsseizoen. Het bestuur: “Het blijft echter afwachten wat er in het verdere verloop van dit najaar gaat gebeuren. Wij zullen de ontwikkelingen daarover op de voet volgen.” 

Onder de nu bekende maatregelen per 25 september gaan de activiteiten van carnavalsvereniging De Krutjesrapers door. Daarbij zullen, uiteraard, de dan geldende voorschriften voor de activiteiten toegepast worden. De algemene veiligheid en gezondheid van de vrijwilligers en bezoekers acht het bestuur nog steeds van groot belang en zij zullen binnen de verantwoordelijkheid al het mogelijke doen om hier maximaal aan bij te dragen.