Rotonde Gentiaanlaan/Afrikalaan
Rotonde Gentiaanlaan/Afrikalaan Foto: MooiSonenBreugel

‘Skyline Son en Breugel’ maakt geadopteerde rotonde compleet

Algemeen Algemeen

Koen Sol van het gelijknamige makelaarskantoor uit Son en Breugel is maar wat trots dat juist op de rotonde die hij heeft geadopteerd de ‘skyline van Son en Breugel’ is te zien als kunstwerk. Het kunstwerk is een ontwerp van Patrick Beverloo en is geplaatst op initiatief van het Stakenburgfonds en tot stand gekomen door een aantal donateurs, waaronder Rendac en de familie Van der Meijden van MBI Beton.

Het reclamebord van Makelaarskantoor Koen Sol heeft een vaste plek gekregen op ‘zijn’ rotonde, tussen de ‘skyline’. Als een ondernemer een rotonde adopteert, wordt er een reclamebord van zijn bedrijf op de rotonde geplaatst, en ook maakt hij het daardoor financieel mogelijk dat deze onderhouden kan worden en er altijd verzorgd uitziet.

Door het laten adopteren van de rotondes wordt de gemeente van de zorgplicht en de kosten voor het onderhoud ontlast. Voor het onderhoud is echter niet de lokale ondernemer verantwoordelijk, maar De Rotondespecialist; zij beheren ruim 600 rotondes in Nederland die bijna allemaal zijn geadopteerd door een lokaal bedrijf. Kijk voor meer informatie op www.adopteereenrotonde.nu.