RRR & de Zippers
RRR & de Zippers Foto: ©Plein Public

Plein Public trapt winterseizoen af met RRR & De Zippers

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Na een lange covid-slaap is Plein Public terug met meer energie dan ooit. Het winterseizoen wordt afgetrapt op 16 oktober met Rob, Ria, Ronnie & De Zippers die uit vijf leuke jongens en twee mooie meisjes bestaat. De groep brengt een programma met Nederlandstalige muziek dat riekt naar het sentiment van de jaren vijftig en zestig. De tijd dat Nederland nog smaller was dan smal, nog braver dan braaf. Lieve liedjes, romantische liedjes, ondeugende en swingende liedjes, waarvoor iedereen elkaar de dansvloer op trekt.

Na grote successen in de negentiger jaren zijn ze weer helemaal terug met hun programma voor jong en oud, waarin iedereen zich weer eventjes terug waant in de tijd van toen: van ‘Top of Flop’ en Fenclub, van petticoat en puntschoenen, van Bazooka kauwgum en Topdrop, van Florett of Zündapp tot Tomos en Puch, van Kever tot Daffodil, van vetkuif en suikerspin tot pagekopje of Beatlehaar. RRR & De Zippers spelen voor u onder andere Peter Koelewijn, Anneke Grönloh, Rob de Nijs, Willeke Alberti en de Fouryo’s en eigen vertalingen van swingende hits van Amerikaanse meidengroepen als The Shangri-Las en The Chiffons.

Deze zeer dansbare nummers nodigen uit om de beentjes van de vloer te halen maar gewoon luisteren onder het genot van een drankje mag natuurlijk ook. Voor het seizoen in 2021 wordt uitgeweken naar zaal De Bongerd, omdat de Boerderij in Breugel is gesloten wegens verbouwingswerkzaamheden. De Bongerd vindt u naast de Boerderij, Asteroïdenlaan 2/A in Son en Breugel.

Het optreden barst los om 20.30 uur; de deuren openen om 20.00 uur. De coronaregels worden nageleefd, u moet dus een geldige coronacheck kunnen tonen. Er wordt geen entree gevraagd, maar er wordt wel rond gegaan met de pet. Contant geld meenemen dus. De organisatie van Plein Public hoopt uiteraard op een mooie opbrengst zodat ze deze mooie avonden nog lang kunnen blijven organiseren.