Afbeelding
Foto: MooiSonenBreugel

Wie raadt de nieuwe Prins van Krutjesgat

Algemeen Carnaval

Son en Breugel - Beste Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes, carnavalsvereniging De Krutjesrapers kon vorige week de eerste aanwijzing naar de nieuwe prins bekendmaken. Er is volop vertrouwen dat activiteiten tijdens carnaval doorgang kunnen vinden als de huidige maatregelen van kracht blijven.

Het 11-11-bal is op zaterdag 13 november in de grote zaal van hofleverancier café-restaurant De Zwaan. In de vier weken voorafgaande aan deze grootse onthulling zult u iedere week een nieuwe aanwijzing in DeMooiSonenBreugelKrant aantreffen. Daarnaast kunt u ook elke maandag een nieuwe verfilmde aanwijzing vinden op www.dekrutjesrapers.nl, de Facebookpagina of op het YouTube kanaal van CV de Krutjesrapers. 

De eerste aanwijzing luidde ‘Goeiesmorgens’ en gaf in het filmpje een beeld van een verlaten Krutjesgat in het verleden. Vandaag, maandag 25 oktober, wordt de tweede aanwijzing gepubliceerd. 

Indien u op basis van de aanwijzingen meent te weten wie ‘Prins Carnaval 2022’ wordt, dan kunt u meedingen naar een diner voor twee personen door de naam van de prins, en ook uw naam, adres en telefoonnummer in te sturen door een gesloten envelop in te leveren in de brievenbus bij Cafetaria Spierings, Nieuwstraat 17 te Son en Breugel. Schrijf op de voorzijde van de envelop ‘Prins Carnaval 2022’. Per persoon kan maximaal 1 naam van een mogelijke prins worden ingestuurd. Uw oplossing kunt u inleveren tot en met zaterdag 13november 2021 om 11:11 uur stipt. Of een e-mail te sturen met als onderwerp ‘Prins Carnaval 2022’ onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer naar het volgende e-mailadres: wiewordthet@dekrutjesrapers.nl. De inzendtermijn voor e-mail sluit ook op zaterdag 13 november 2021 om 11:11uur stipt.

Aanwijzing 2 luidt: ‘Goud, Zilver, Brons’
Klik hier om het filmpje te bekijken.