Peter Gillis Massa is Kassa
Peter Gillis Massa is Kassa Foto: vesperpublishing

Peter Gillis ‘Massa is Kassa’ komt naar Primera

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - Peter Gillis, de meest uitgesproken vakantieparkondernemer van Nederland en bekend van de tv-serie Familie Gillis: massa is kassa, komt vrijdag 12 november naar Son en Breugel.

Peter Gillis zal dan in de Primera aan de Nieuwstraat 30, tussen 17.00 en 18.00 uur, aanwezig zijn om zijn boek te signeren. Houd bij uw bezoek aan de Primera rekening met de geldende coronamaatregelen.

Maak vrijdag 12 november bij de Primera in Son en Breugel kennis met de tot volksheld uitgegroeide ondernemer Peter Gillis. Met zijn dure auto’s, jonge vriendin en zijn Brabantse tongval weet Gillis vriend en vijand te ontroeren en te beroeren. Toch schuilt er achter de vrolijk-impulsieve ondernemer een keiharde zakenman die vanuit het niets een imperium wist op te bouwen. Hoe flikte hij dat en hoe overwon hij tegenslagen in zijn jeugd?

Nu is er dus de onthullende biografie ‘Peter Gillis: massa is kassa’. Biograaf Mark Koster volgde 5 jaar lang de grootste campingbaas van Nederland, die meer dan 1 miljoen kijkers trekt met het programma Familie Gillis: massa is kassa. Het maken van het boek is gefilmd en komt terug in de tv-serie op SBS6.

De biografie onthult het schokkende levensverhaal van een jongetje dat thuis geen eten kreeg, maar uiteindelijk steenrijk werd door zijn handelsgeest, werkdrift en kwajongensstreken. Wie de biografie leest, leert hoe je van een dubbeltje een kwartje kan maken, hoe je na 45 biertjes nog steeds rechtop kan staan, en hoe je gratis een Rolls-Royce kunt rijden. Het boek gaat verder waar de serie stopt en bevat veel nieuwe feiten over Gillis’ handel en wandel die niet in de tv-serie te zien zijn geweest.

Peter Gillis is op vrijdag 12 november tussen 17.00 en 18.00 uur aanwezig bij de Primera aan de Nieuwstraat in Son en Breugel.

Peter Gillis Massa is Kassa