Afbeelding
Foto: Wil Feijen
Foto’s

Peter Gillis nam zijn Nicol mee voor een gezellige signeersessie

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - Op de stoep voor de Primera aan de Nieuwstraat in Son en Breugel stond vrijdag 12 november een kapitale wagen; het was de auto van de tot volksheld uitgegroeide ondernemer Peter Gillis.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Zoals vorige week aangekondigd in deze krant kwam hij naar Son en Breugel om zijn biografie ‘Peter Gillis: massa is kassa’ te signeren. Peter had ook zijn Nicol meegenomen, en in de Primera namen zij uitgebreid de tijd voor hun fans en gingen spontaan met elke fan op de foto. Van sterallures is zeker geen sprake bij beiden, voor Brabantse gezelligheid en persoonlijke aandacht voor hun fans wel. En dat er veel fans waren gekomen bleek wel uit de lange rij achter de dranghekken bij de Primera. 

Hatseflats
Zowel jong als oud bleken de serie ‘Massa is kassa’ te volgen, en de uitspraken die Peter regelmatig deed in de serie vlogen door de Primera: ‘Hatseflats’ en ‘Daar word ik nou fox wild van’. Peter en zijn Nicol konden er erg om lachen. Maar ook de bekende worstenbroodjes die Peter zo graag eet ontbraken niet; hij kreeg ze van een jonge fan. Peter nam ze vriendelijk in ontvangst maar herinnerde de gulle gever er natuurlijk wel aan dat hij ze eigenlijk niet meer mocht eten van ‘onze Dick’, zoals hij zijn afvalcoach noemt.

De biografie van Peter Gillis, geschreven door biograaf Mark Koster die Peter daarvoor vijf jaar volgde, is te koop bij de Primera in Son en Breugel.

Afbeelding
Afbeelding
Nicole signeert en Peter houdt DeMooiSonenBreugelKrant nog even vast
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding