De repetities zijn al begonnen
De repetities zijn al begonnen Foto: Toneelgroep Maan

Roodkapje komt naar het Vestzaktheater!

Cultuur

Son en Breugel - In het dorpje waar Roodkapje opgroeit gebeurt nooit iets; de mensen houden er van een saai leven. Zelfs meneer agent heeft het makkelijk; hij hoeft nooit wat te doen. Maar Roodkapje is anders, ze wil avontuur, spanning en sensatie. De mensen in het dorp vinden dat maar raar.
Maar op een dag wordt alles anders. Meneer agent komt met een verschrikkelijk bericht en Roodkapje blijkt te zijn verdwenen…
De enige manier om erachter te komen waar Roodkapje is gebleven is het donkere bos in te gaan, waar ook de oma van Roodkapje woont. Maar wie durft dat?

Toneelgroep Maan is terug met een oude klassieker in een fonkelnieuw jasje. Een spannend verhaal waar alles net even anders verloopt dan je verwacht en waarin vooral veel te lachen valt.
Eigenlijk had deze voorstelling al in februari op de planken moeten staan, maar door de bekende reden moesten in november vorig jaar de repetities worden gestaakt en konden pas in maart van dit jaar weer worden hervat. Daardoor was niet iedereen van de oorspronkelijke cast meer beschikbaar, waardoor er ook nieuwe spelers moesten worden aangetrokken.
Toneelgroep Maan kan dan ook niet wachten om deze hilarische voorstelling eindelijk op de planken te brengen. De decorgroep zorgt weer voor een prachtige aankleding en zoals altijd zitten er weer een aantal aanstekelijke liedjes in de voorstelling, die worden begeleid door het combo Les Doux Loups.
De nieuwe regisseur Eef Goudsmits heeft er een wervelende voorstelling van gemaakt, waarbij je oren en ogen tekortkomt.
Wees daarom niet bang, en kom naar het Vestzaktheater, waar een groot donker bos op je wacht.

Uitvoeringen:
zaterdag 1 oktober:         13.30 uur
zondag 2 oktober:         13.00 uur
zaterdag 8 oktober:         14.30 uur
zaterdag 8 oktober:         19.30 uur
zondag 9 oktober:         13.00 uur

Kaarten kunnen à €11,- worden besteld op de website van het Vestzaktheater: www.vestzaktheaterson.nl of kijk op www.toneelgroepmaan.nl