Afbeelding
Foto: Nevobo

Komend weekend feest bij VC Pieter Brueghel!

Verenigingen

Son en Breugel - VC Pieter Brueghel viert komend weekend haar 50ste verjaardag! Kom je ook?

Alle leden, onze jeugd, oud-leden en oud-leden van VCSB en VC Son, nieuwe leden, familie, vrienden en eigenlijk iedereen uit Son en Breugel die het leuk vindt om met volleybal en het volleyballeven in Son en Breugel kennis te maken, is van harte welkom om het jubileum van VC Pieter Brueghel mee te vieren. Op vrijdag 1 en zondag 3 juni 2018 staat er van alles op de agenda. Er zit vast iets leuks voor jou / u / jouw kind(eren) bij!

De jeugd begint vrijdagavond met Glow in the Dark volley. Aansluitend speelt Heren 1 om 20:30 uur een jubileumwedstrijd tegen de studenten van Tamar. Aansluitend kunnen leden en oud-leden herinneringen ophalen en de filosofische gedachten over de volleybalsport de vrije loop laten, onder het genot van een drankje in de kantine van Expreszo in De Landing. Kom vooral langs een breng met ons en toast uit op ons 50-jarig bestaan!

Vrijdag 1 juni - Sporthal De Landing
18:30 - 20:00 Glow in de dark volley (jeugd)
20:30 - 22:00 Demonstratiewedstrijd H1 
22:00 - 23:30 Borrel in Expreszo 

Zondag kan Son en Breugel niet om ons heen! In het centrum van Son komt de Bossabal en de Join Volley bal tour! Hoe tof is dat? Voor de Join Volleybaltour komt een gepimpte volleybalbus met opblaasbare volleybalattracties die het kerkplein vullen. Leuk voor iedereen om actief met volleybal kennis te maken of volleybalskills te testen. Fun staat voorop en alle coole moves komen aan bod; smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen. Als een professional duiken naar een bal en natuurlijk komt er een veld mee om alle moves direct in de praktijk te brengen.

Bossaball is voetbal, volleybal en turnen op een opblaasbaar speelveld met trampolines. Kom vooral langs om te kijken of meedoen. Neem naast je kinderen vooral ook sokken voor ze mee, de weersverwachting is goed en dan kan de trampoline heet zijn!

Zondag 3 juni - Centrum Son
13:00 - 17:00 BossaBall op het Kerkplein (demonstraties en zelf proberen) en Join Volley Ball Tour (Jeugd) op het Raadhuisplein

We zien je graag op vrijdag en/of zondag!

Voor meer informatie, bezoek www.vcpieterbrueghel.nl of mail naar info@vcpieterbrueghel.nl
 

Afbeelding
Afbeelding