Peter Pouwels
Peter Pouwels Foto: Ingezonden
Advertorial

Rust in je hoofd en balans in je leven

Algemeen

Uit de maalstroom van de dagelijkse stress, meer balans in je leven

Son en Breugel - Duizend prioriteiten, alles moet lukken en niets mag blijven liggen. Overbelasting is een actueel probleem. We worden overspoeld met heel veel prikkels en druk van buitenaf.

Redactie: Arndt van Ruremonde

Mentale overbelasting is voor mij een keerpunt geweest. Met die ervaring maakte ik een nieuwe keuze en werd coach en mindfulness-trainer.

Elke dag weer moet iedereen keuzes maken. Soms is dat ingewikkeld of komt er van alles tegelijk op je af. Die dagelijkse maalstroom kan ook even te veel worden. Met de mindfulness-training of persoonlijke coaching leer je bewust keuzes te maken, met je verstand én met je gevoel. De training of coaching maakt je zelfbewuster, versterkt je vertrouwen en je mentale weerbaarheid. Je leert beter om te gaan met stress.

Ik gebruik mijn eigen ervaring. Als trainer-coach help ik nu anderen. De individuele coaching gaat over waar je tegenaan loopt, waar je stress van krijgt en hoe zich dat uit. Je maakt kennis met mindfulness en de oefeningen helpen je om weer regie te krijgen over je leven, en om meer bewust te leven in het hier en nu.

Peter Pouwels
Tel. 06-38190838
info@coachpeterpouwels.nl
www.coachpeterpouwels.nl


Logo Peter Pouwels - Ingezonden