Diplomazwemmen in het zwembad van Son en Breugel
Diplomazwemmen in het zwembad van Son en Breugel Foto: Zwembad Son

Diplomazwemmen bij Zwembad Son in winterse sferen

Algemeen

Son en Breugel - Het jaar wordt feestelijk afgesloten bij Zwembad Son. Na het drukbezochte Sinterklaas Zwemfeest op zondag 3 december, waar zowel kinderen als ouders in feeststemming waren, was het afgelopen zondag 10 december tijd voor het diplomazwemmen. Maar liefst 102 kinderen slaagden voor hun zwemdiploma’s.

Het zwembad was omgetoverd tot een betoverend ‘Winter Wonderland’, verfraaid met kerstversieringen, iglo’s en pinguïns. De jonge zwemmers werden aangemoedigd door ouders en grootouders, terwijl de juffen zich, passend bij het thema, hadden gekleed in winterse kostuums. In totaal behaalden 46 kinderen het A-diploma, 36 kinderen het B-diploma, en 20 kinderen het felbegeerde C-diploma. Tevens heeft Zwembad Son bezoek mogen ontvangen van een gedelegeerde namens de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ): het zwemniveau van de kinderen heeft zeer goed gescoord.

Zwembad Son kijkt terug op een succesvol zwemseizoen en bedankt alle zwemmers en instructeurs voor hun inzet. Met de feestdagen in zicht kijken ze vooruit naar het nieuwe jaar, vastberaden om het succes voort te zetten en nog meer kinderen veilig zwemplezier te bieden.