Sons Kamerkoor
Sons Kamerkoor Foto: Erik van Mourik

Sons Kamerkoor organiseert samenzang-event met klassieke evergreens

Algemeen

Son en Breugel - Op zondagmiddag 14 april organiseert het Sons Kamerkoor het samenzang-event Klassieke Evergreens in de foyer van het Dommelhuis. Samen zingen, niets is zo heerlijk! Elke koorzanger kent dat gevoel wel. Pak daarom deze kans om eens ongedwongen met een groep anderen een aantal klassiekers te zingen. Paul Gieles dirigeert, Rob van Heck zit achter de piano.   

Zelf invloed 
Het koor stelde een lijst met 21 evergreens uit de koormuziek samen; het zijn allemaal klassiekers. Ze lopen uiteen van grappig, vrolijk, bezinnend tot gewoon mooi. Vrijwel alle liederen zijn vierstemmig en de meeste zijn met pianobegeleiding. Deelnemers kunnen zelf invloed uitoefenen op welke liederen worden gezongen. Op de website van het Sons Kamerkoor (www.sonskamerkoor.nl) staat precies beschreven hoe dat in zijn werk gaat.

Iedereen kan meedoen 
Of je nu koorzanger bent of niet, er is geen auditie, iedereen kan meedoen! Gewoon lekker de nummers zingen die je goed kent en/of nog eens graag wilt zingen. Wie zich van tevoren aanmeldt, ontvangt een link naar de partituren en oefen-files. Uiteraard ben je ook zonder aanmelding van harte welkom!

Doe ook mee en zíng mee! 
Datum: zondagmiddag 14 april, 15.00-17.00 uur. Locatie: de foyer van het Dommelhuis, Kerkplein 5, Son en Breugel. Entree: € 10,- inclusief partituren, oefen-files en koffie/thee in de pauze. Kom je met meer dan vijf leden uit één koor? Dan krijg je als groep een aangepast tarief. Meld je aan via www.sonskamerkoor.nl. Het Sons Kamerkoor is een gemengd koor, treedt graag op, zingt wereldlijke en geestelijke koormuziek van de middeleeuwen tot vrij recent, zowel a capella als met instrumentale begeleiding.