Muziekgezelschap Sonore
Muziekgezelschap Sonore Foto: Ingezonden

Middagconcert muziekgezelschap Sonore en Gerwense Dorpsmuzikanten

Algemeen

Son en Breugel - Muziekgezelschap Sonore geeft een concert samen met de Gerwense Dorpsmuzikanten op zondag 17 maart in café-restaurant De Zwaan aan de Markt 9 te Son en Breugel. Vanaf 14.30 uur kunt u genieten van gezellige klanken die te horen zijn in een breed repertoire van gezellige meezingers, herkenbare melodieën van klassiek tot modern.

Gerwense Dorpsmuzikanten
Dit Gerwense blaasorkest treedt op bij diverse evenementen en in zorgcentra in de regio. De 18 muzikanten staan onder muzikale leiding van Max Kruijzen. Door het uitgebreide repertoire zijn de Gerwense Dorpsmuzikanten een graag gezien orkest om een muzikale middag te verzorgen. In 2024 bestaat het orkest 40 jaar!


Flyer- ingezonden

Muziekgezelschap Sonore
Sonore telt 26 muzikanten. Onder leiding van Tini van Dommelen wordt wekelijks muziek gemaakt. Sonore neemt de luisteraar mee op een muzikale reis onder de titel ‘Van ABBA tot Strauss’; voor elk wat wils, gemakkelijk in het gehoor liggende muziek.

Kom genieten van een gezellige zondagse muziekmiddag. U bent van harte uitgenodigd en graag ontmoeten wij u op zondag 17 maart. Toegang is gratis.