Willem Donkers
Willem Donkers Foto: Ingezonden

Nieuwe voorzitter KBO Son

Algemeen

Son en Breugel - Met veel enthousiasme is Willem Donkers sinds de algemene ledenvergadering van 26 maart jl. begonnen als voorzitter van KBO Son. Willem: “Ik voel me vereerd om deze rol over te nemen van Gerard Versantvoort. Als voorzitter zal ik mij, samen met het bestuur, inzetten voor het welzijn van onze leden en het verder versterken van onze gemeenschap.” 

De KBO is een prachtige vereniging waarin ze samen genieten van activiteiten, elkaar ontmoeten en elkaar ondersteunen. “Ik kijk ernaar uit om samen met jullie mooie momenten te beleven en zo mogelijk nieuwe initiatieven te ontplooien”, aldus Willem.

Momenteel woont Willem in Son en Breugel samen met Rianne. Zijn 3 kinderen zijn inmiddels volwassen en wonen zelfstandig. Inmiddels is Willem 68 jaar en al enkele jaren met (vervroegd) pensioen. “Mijn werkzame leven heb ik voornamelijk bij de Arbeidsinspectie, op het gebied van arbeidsomstandigheden, gewerkt als inspecteur en later als teamleider. Daarnaast heb ik diverse vrijwilligersfuncties vervuld. Enkele daarvan zijn voorzitter Adviesraad Sociaal Domein, voorzitter klankbordgroep ‘Kom Erbij’, en informerend Huisbezoeker bij de LEVgroep”, vult Willem aan.

“Laten we samen dit jaar ook bouwen aan het samengaan van KBO Son en KBO Breugel. Heb je vragen, suggesties of ideeën? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Je kunt mij bereiken via e-mail: w.donkers8@chello.nl“, zegt Willem vol enthousiasme.