Afbeelding

Begin 2016 goed en doe mee met de Afvalrace

Algemeen

Wegens enorm succes van De Afvalrace in vijf Brabantse gemeentes – waar ruim 100 personen op dit moment bezig zijn met hun race tegen de kilo's- start op 24 januari De Afvalrace ook in jouw gemeente. De inschrijving is ondertussen gestart en loopt tot 10 januari 2016.
Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Schrijf je in voor De Afvalrace Son en Breugel en wie weet ben jij één van de twee gelukkige Son en Breugelnaren die het programma volledig gratis mag volgen. Uit alle aanmeldingen worden namelijk twee personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Niet geselecteerde kandidaten ontvangen een interessant aanbod van de sportschool om via groepstraining ook hun doel te bereiken.

Ben jij er klaar voor?
Gedurende zes maanden word je begeleidt door een personal trainer van Sonsport die jou op het gebied van sport en voeding voor 100% bijstaan. De twee uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace Son en Breugel bij in een dagboek (blog) dat wekelijks verschijnt op website van De Afvalrace. Op deze website kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen en je ups en downs volgen waardoor je nog meer gemotiveerd bent om van jouw afvalrace een succes te maken. De twee kandidaten die kosteloos het traject mogen volgen worden geselecteerd uit alle aanmeldingen voor De Afvalrace Son en Breugel. Het selecteren van deze 2 kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling.

Durf jij de uitdaging aan?
Meld je dan aan voor 10 januari aan via www.deafvalrace.nl. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek van 15 minuten met één van de personal trainers. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven!

Afbeelding
Algemeen 6 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 7 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 10 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 23 uur geleden Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella