Angela van de Moosdijk
Angela van de Moosdijk

Sfeerwinkel Angela's Kroonjuweeltje stopt in Son en Breugel

Human Interest

De exclusieve winkel met nostalgische, brocante en baroque woondecoratie en meubelen aan de Nieuwstraat 7, Angela's Kroonjuweeltje, gaat noodgedwongen sluiten per half september.

Sluiting helaas onvermijdelijk
De sfeerwereld van Angela s Kroonjuweeltje moet helaas Son en Breugel gaan verlaten, de reden daarvan is dat eigenaresse Angela van de Moosdijk deze beslissing heeft moeten nemen om gezondheidsredenen. "Een dergelijke winkel runnen op het niveau dat ik hanteer, is door mijn gezondheid op dit moment niet meer realistisch" aldus Angela.

De winkel in Son en Breugel, die 5 jaar geleden in september haar deuren opende, moet leeg en daar kunnen de bezoekers van de jaarmarkt in Son van profiteren. Tijdens de jaarmarkt begint namelijk de uitverkoop met kortingen tot wel 70%. Loop dus snel even binnen en profiteer.

Zakelijke beslissing, maar de kroonjuweeltjes blijven in de lucht
Angela laat desgevraagd weten niet te stoppen, maar het zakelijk wat anders aan te gaan pakken. De winkel had al Outlet locatie en afhaalpunt aan de Jan Heynslaan 133 in Eindhoven, daar zal vanaf midden september ook de verkoop bijkomen die voorheen in de winkel van Son en Breugel plaatsvond.
Ook in haar webshop www.angelaskroonjuweeltje.nl kunnen de klanten online de nostalgische producten bekijken en bestellen. En vanaf €75,- gratis verzending.