Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: abd9a4
Foto: Ingezonden
Muziek

Meeslepende Blues & more bij Plein Public

Het wordt een oergezellige afsluiter van het seizoen van Plein Public. Blues Hybridz staat garant voor meeslepende bluesmuziek met af en toe een uitstapje naar soul, funky of jazzmuziek. Dat kun je verwachten op 13 april bij Plein Public. Vergeet je dancing shoes niet want deze fantastische band speelt dan voor u de sterren van de hemel.

De band Blues Hybridz bestaat uit rasmuzikanten die zich volledig geven tijdens hun optreden. Ze zijn van alle markten (funk, soul en jazz) thuis, maar de blues ligt ze het meest na aan het hart. Het wordt daarom een avond waarop je van begin tot eind kunt genieten van heerlijke bluesmuziek met uitstapjes naar andere genres. Zeker weten dat je niet stil kunt blijven staan als ze op dreef zijn, want ook hun eerdere optreden bij Plein Public was een muzikale topper.

Heb je er al zin in? Kom dan op zaterdag 13 april naar De Boerderij in Breugel. Er wordt om 20.30 uur gestart en het eindigt om ongeveer 22.30 uur. Zoals het vaak gaat kan het met gemak later worden, omdat menig artiest moeite heeft om te stoppen met optreden vanwege de sfeer.

Je bent van harte welkom, de prijs voor een uniek avondje uit bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond. Tot op 13 april. Zet al vast de eerstvolgende datum van het nieuwe seizoen in je agenda; 26 oktober. Want een Plein Public avond mag je niet missen.

Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl of bekijk een eerder optreden van Blues Hybridz bij Plein Public op Youtube.

 

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>