Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 26d998
Foto: Wil Feijen
Foto's Jeugd

Genieten van Kindervakantie (spel)week

In de laatste week van de zomervakantie staat traditiegetrouw de Kindervakantie Spelweek op de kalender. Zowel Kindervakantie Spelweek Son als Kindervakantieweek Breugel zijn maandag beiden gestart met deze fantastische week, waar de kinderen reikhalzend naar hebben uitgekeken.

Twee organisaties betekent ook twee verschillende thema's waar alle spellen en activiteiten naar verwijzen. In Breugel staat het thema 'KWV in de Jungle' centraal en in Son is gekozen voor het thema 'Wonderland'. Vier dagen lang gaan de kinderen in verschillende leeftijdsgroepen, samen met hun begeleiders, op pad.

In Breugel werd op maandag fanatiek getimmerd, geverfd en geknutseld door de vele kinderen. In Son speelden de jongste kinderen (6 en 7 jaar) een sprookjesspel, speelde de middengroep (8 en 9-jarigen) spelletjes op het Kerkplein en was er voor de oudere jeugd (10 tot 13 jaar) een zeskamp uitgezet. Iedere dag staan er weer nieuwe spellen op het programma.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>