Snow Radio In de kiosk vorig jaar (archief 2018)
Snow Radio In de kiosk vorig jaar (archief 2018) Foto: Wil Feijen

Snow Radio zoekt het theater op

Algemeen

Son en Breugel - Snow Radio begint dit jaar aan haar 3de editie op een geheel nieuwe locatie. Snow Radio verzorgd een live radio-uitzendingen op locatie met het idee om geld op te halen voor een lokaal goed doel. Zoals eerder al in DeMooiSonenBreugelKrant was te lezen, was er veel onzekerheid of Snow Radio dit jaar wel weer zou plaatsvinden. Ook de locatie, de kiosk leek niet meer zo vanzelfsprekend als bij vorige edities.

Maar het nieuwe bestuur van stichting Snow Radio, Toine Buijtels, Astrid van den Biggelaar en Peter Jan Mischke laten weten dat de uitzendingen van de 3de editie van Snow Radio op 26-12 t/m 29-12 gaan plaatsvinden op een nieuwe en verrassende locatie, namelijk het Vestzaktheater in Son en Breugel.

Nadat de Snow Radio met verschillende partijen had gesproken, waaronder stichting IJsfeest Son en Breugel is besloten de Kiosk dit jaar niet te gebruiken maar gebruik te maken van het Vestzaktheater.

Het bestuur van Snow Radio is erg blij met de toezegging van het Vestzaktheater dat Snow Radio van harte welkom is. Het bestuur van Snow Radio is van mening dat verhuizen naar het Vestzaktheater een aantal voordelen met zich meebrengt die voor ons de doorslag geven.

Zo is het theater tijdens het evenement vrij toegankelijk en de kunnen de toeschouwers lekker binnen de activiteiten volgen. Ook voor onze rolstoelvrienden is het gemakkelijk binnenkomen. Dat maakt dat de interactie tussen artiesten, dj's en publiek een stuk aantrekkelijker is dan voorgaande jaren.

Het Vestzaktheater beschikt over alle faciliteiten, zoals licht, geluid, en is er een prima horeca inrichting.

"De uitzendingen vinden dus plaats vanuit het dorpshuis. Het doel van Snow Radio is om mensen bij elkaar te brengen, waar kan je dat beter doen dan in het dorpshuis ", zo laat Toine Buijtels weten

Het verhuizen van de Kiosk naar het Vestzaktheater mag best een radicale stap worden genoemd. "Er zullen mensen blij zijn, en er zullen mensen minder blij zijn, dat beseffen we. Maar de bedoeling is dat we niet daarvoor onszelf gaan staan maar voor mensen die een duwtje in de rug nodig hebben. Vriend of geen vriend, werk samen om iets moois te bereiken, want samen sta je sterk!".

Het bestuur hoopt dan ook weer iedereen te mogen begroeten in het Vestzaktheater tijdens Snow Radio!
 

Afbeelding
Algemeen 10 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 11 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 14 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella