Logo mooisonenbreugel.nl
Archieffoto    | Fotonummer: 41a89c
Archieffoto (Foto: Wil Feijen)
Muziek

Nog enkele kaarten voor kerstconcert 'De Kerstherberg'

Son en Breugel - Half december geeft harmonie Pro Honore et Virtute twee kerstconcerten ten bate van de dagbesteding Berkenstaete. De concerten vinden plaats op 12 december in het Vestzaktheater, aanvang 20.00 uur en op 14 december aanvang 19.30 uur in het Atrium van Berkenstaete, die speciaal voor dit concert omgetoverd wordt in een sfeervolle kerstherberg.

Het concert heeft als titel 'De Kerstherberg'. Op een bijzondere, muzikale manier wordt het kerstverhaal gebracht. Met onder andere bekende meezingers, jazzy stukken, klassieke melodieën en evergreens, die het publiek al helemaal in de sfeer van Kerst brengen. Ook treedt er een solozangeres op. Wie dat is, blijft nog even een verrassing. De muzikale leiding is in handen van Johan Smeulders.

De opbrengsten van de concerten gaan naar de dagbesteding van Berkenstaete, omdat zij best een extra steuntje kunnen gebruiken.

Kaartverkoop
Voor beide concerten zijn nog enkele toegangskaarten te koop. De prijs per kaartje bedraagt vijf euro. Kaarten zijn te koop bij Boudewijns Lederwaren en Berkenstaete of via kaartverkoop@phev.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>