Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 9d6944
Foto: ©rivm.nl
Coronavirus

Minder overleden coronapatiënten

Son en Breugel / Landelijk – Er zijn 11.640 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) volgens de cijfers van donderdag 21 mei, dit is een stijging van 13 patiënten in de afgelopen 24 uur. Het aantal overleden patiënten is met 27 gestegen het afgelopen etmaal, een lichte daling stijging ten opzichte van woensdag (33 overledenen0. In totaal zijn er nu 5775 patiënten overleden aan het coronavirus. De gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Er zijn 253 positief geteste personen de afgelopen 24 uur bijgekomen, dat zijn 55 meer dan woensdag. Tot nu toe zijn er 44.700 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen zoals gemeld.

Ook vandaag is het aantal inwoners uit Son en Breugel dat is opgenomen in het ziekenhuis volgens het RIVM stabiel gebleven met 31 personen.

Overzicht RIVM.nl

Bron: RIVM

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>